Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρομαό: “Ήθελα να μείνω! Πρέπει να ζήσεις τα καπνογόνα στα γήπεδα”

Ολυμπιακός – Ρομαό: “Ήθελα να μείνω! Πρέπει να ζήσεις τα καπνογόνα στα γήπεδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλεξί Ρομαό αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη Ρεμς στη Ligue 1, αλλά δεν ξέχασε την ελληνική ομάδα και όσα έζησε στη χώρα μας την προηγούμενη διετία.

Για την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιστροφή του στη Γαλλία, μίλησε στην Equipe, ο Αλεξί Ρομαό, που έχει κερδίσει τα “φώτα” στη Ligue 1, μετά και το 2/2 της νέας του ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Ρομαό για τον Ολυμπιακό

«Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό. Ο ατζέντης μου ζήτησε να επιστρέψω, αλλά εγώ δεν ήθελα να ακούσω τίποτα και προτιμούσα να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020, καθώς ένιωθα καλά στην Ελλάδα. Τελικά με προσέγγισε η Ρεμς, το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ήταν ενδιαφέρον και αφού το σκέφτηκα, είδα πως μου έλειπε και η οικογένειά μου στην Τουλούζ. Επίσης η κατάκτηση του Μουντιάλ από την Γαλλία έριξε τα φώτα στη Ligue 1. Ήθελα να ξαναβρώ τα γήπεδα, το Βελοντρόμ. Έτσι δελεάστηκα από τη Ρεμς.

Ήταν καλή η εμπειρία στον Ολυμπιακό. Στην Γαλλία είναι άνετα όταν ξέρεις την γλώσσα. Τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα δεν έπαιζα, έπρεπε να αποδείξω τις δυνατότητές μου και ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα, σε ένα ρόστερ 30-35 παικτών. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να πετύχεις. Και ήμουν μόνος. Αυτό με δίδαξε. Δούλεψα σκληρά. Επίσης, τα μεγάλα παιχνίδια αφορούν την Ευρώπη και τα ντέρμπι. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, ο κόσμος είναι φανατικός. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις, τι γίνεται με τα καπνογόνα στα γήπεδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις