Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σάρωσε” ο Τοροσίδης στο Europa League! Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής [pic]

Ολυμπιακός: “Σάρωσε” ο Τοροσίδης στο Europa League! Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στον αγώνα του Λουξεμβούργου κόντρα στην Ντουντελάνζ και η εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς, του χάρισε και μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να πάρει μία σημαντική νίκη στο Europa League κόντρα στη Ντουντελάνζ και κύριος λόγος ήταν η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη στο ματς, αφού ο Έλληνας δεξιός μπακ έκανε τα πάντα για την ομάδα του.

Ο “υπαρχηγός” των Πειριαωτών ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο Λουξεμβούργου, ταλαιπώρησε καθόλη τη διάρκεια του ματς τους αντιπάλους του, έδωσε έτοιμα γκολ που χάθηκαν από τους συμπαίκτες του, για να σκοράρει τελικά ο ίδιος το 1-0, με το οποίο “ξεκλείδωσε” τη νίκη των “ερυθρολεύκων” στο 66ο λεπτό του αγώνα.

Η φοβερή εμφάνιση του έμπειρου μπακ του χάρισε έτσι και μία θέση στην κορυφαία 11άδα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League, αφού αναδείχθηκε ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας της βραδιάς.

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League

Αντρές Φερνάντες (Βιγιαρεάλ), Μερκάδο (Σεβίλλη), Νγκαντεού-Νγκατζουί (Σπάρτα Πράγας), Γουάλας (Λατσιο), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Μπακαλαι (Αντερλεχτ), Λο Σέλσο (Μπέτις), Λόφτους -Τσικ (Τσέλσι),  Κόστιτς (Αιντραχτ Φρανκφούρτης), Φρέι (Φενερμπαχτσέ), Νταμπούρ (Σάλτσμπουργκ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις