Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Σφοδρή “επίθεση” σε Βασιλειάδη και κυβέρνηση για τη συμφωνία με τις “άστεγες” ΠΑΕ!

Ολυμπιακός: Σφοδρή “επίθεση” σε Βασιλειάδη και κυβέρνηση για τη συμφωνία με τις “άστεγες” ΠΑΕ!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και η πλευρά των επτά ομάδων της Superleague που είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, έφτασαν σε διετή συμφωνία… 17 εκατομμυρίων, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αντιδρά.

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τη συμφωνία που έφτασαν ο Γιώργος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Οι συγκεκριμένες 7 ΠΑΕ -που ήταν “άστεγες” τηλεοπτικά- συμφώνησαν σε κλειστό διετές συμβόλαιο για τη μετάδοση των αγώνων τους από την ΕΡΤ, αλλά και με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια. Το ετήσιο οικονομικό “πακέτο” για αυτές τις επτά ομάδες αναμένεται να φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ (θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα).

Superleague: Ξεκινάει το πρωτάθλημα! Συμφωνία στα 17 εκατ. ευρώ για τους «άστεγους»

Οι “ερυθρόλευκοι” εξαπέλυσαν… επίθεση την κυβέρνηση και τον Γιώργο Βασιλειάδη, κάνοντας λόγο για “ψηφοθηρική παρέμβαση” και τονίζοντας ότι “μοιράζονται λεφτά που θα λείψουν από εργαζόμενους και συνταξιούχους”.

Η θέση του Ολυμπιακού αναφέρει

“Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

Ολυμπιακός: Ανέλαβε τη λειτουργία – τροφοδοσία της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Πειραιώς! Video

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις