Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Στημένο το πρωτάθλημα! Δεν μπορεί να συνεχιστεί”

Ολυμπιακός: “Στημένο το πρωτάθλημα! Δεν μπορεί να συνεχιστεί”
ΦΩΤΟ intime

Έξαλλοι ήταν στον Ολυμπιακό με το… τεχνικό πρόβλημα στο VAR την ώρα του γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία και σε επίσημη ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ γίνεται λόγος για στημένο πρωτάθλημα. Επίσημη ανακοίνωση και από την ΚΕΔ.

“Βράζουν” στον Ολυμπιακό για τον τρόπο με τον οποίο επικράτησε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία και το γεγονός ότι το μοναδικό γκολ των πρωταθλητών δεν κατέστη δυνατό να εξεταστεί από το VAR.

 Λαμία – ΠΑΟΚ: “Διπλό” με… κόλλημα! Το VAR δεν βοήθησε – video

Οι Πειραιώτες εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία βάλλουν κατά… πάντων, υποστηρίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.
Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα”.

H θέση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για το VAR

“Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.

Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις