Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για τη Λαμία οι Μορ και Καφού!

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για τη Λαμία οι Μορ και Καφού!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία και σε αυτή βρίσκονται και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μορ και Καφού.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρέθηκαν για πρώτη φορά οι Καφού και Εμρέ Μορ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται να τους δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στη νέα τους ομάδα, στο παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει εβδομάδα στον Πειραιά, αλλά το ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είναι πιθανό να προσφερθεί και για δοκιμές από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού των “ερυθρολεύκων”.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (Τρίτη, 18:00). Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το πρωί και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:
Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1224311999028506624

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις