Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπενζιά! [pics]

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπενζιά! [pics]
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιασίν Μπενζιά έφθασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακόμισή του στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για το δανεισμό του στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς από τη Λιλ.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινώσει μία ακόμη μετεγγραφή ο Ολυμπιακός, αφού ο Γιασίν Μπενζιά έφθασε στην Ελλάδα και θα περάσει άμεσα από τα γραφεία των Πειραιωτών για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αφίχθη το απόγευμα της Πέμπτης (29/08) στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, με το δεύτερο δανεισμό του από τη Λιλ (πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε).

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ», τόνισε αρχικά ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε.

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό: «Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση μου. Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω», δήλωσε ο Μπενζιά.

Η άφιξη του Μπενζιά

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις