Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σεμπά – Διαφορά για Μασούρα

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό επιθυμεί ο Σεμπά, κάτι όμως που θα πρέπει να εγκρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς – Ψηλά στη μετεγγραφική λίστα των “ερυθρόλευκων” βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου.

Ο δανεισμός του Σεμπά στην Τσονγκίνγκ Λιφάν ολοκληρώθηκε (σ.σ. δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς των 3 εκατ. ευρώ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού) και ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Σεμπά επέστρεψε στην Αθήνα και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Κάποια δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν πως το συγκεκριμένο ραντεβού έχει ήδη γίνει. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς πιθανότατα θα δει τον παίκτη στις προπονήσεις των Πειραιωτών, προκειμένου να πάρει την απόφαση του.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τα μετεγγραφικά του θέματα και σύμφωνα με τη “Live Sport” ήρθε σε επαφή με τον Πανιώνιο, για την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται ψηλά στη λίστα των “ερυθρόλευκων”, αλλά παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, “παίζει” σαν… σενάριο να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Νεοσμυρνιώτες ο Δημήτρης Μάνος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις