Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Στην Ελλάδα για ιατρικά ο Σολδάνο”

Ολυμπιακός: “Στην Ελλάδα για ιατρικά ο Σολδάνο”

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο. Οι Αργεντινοί υποστηρίζουν ότι τις επόμενες ώρες θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αποκτήσει τον Φράνκο Σολδάνο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “sinmordaza”, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες και θα υπογράψει στους Πειραιώτες.

Οι συμπατριώτες του τονίζουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” τα έχουν βρει σε όλα και με την Ουνιόν Σάντα Φε και το μόνο που απομένει είναι ο 24χρονος άσος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

“Ο Φράνκο Σολδάνο φεύγει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Σολδάνο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ο Σολδάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η εν λόγω ιστοσελίδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις