Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στο μηδέν με Λεγανές! Τιμήθηκε ο Σιόβας [pics]

Ολυμπιακός: Στο μηδέν με Λεγανές! Τιμήθηκε ο Σιόβας [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο ανασταλτικό τομέα στην πρόβα τζενεράλε με την Λεγανές στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ωστόσο του έλειψε το κάτι παραπάνω στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με την ισπανική ομάδα. Τιμήθηκε ο Σιόβας.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Λεγανές στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα του Μαρτίνς παρουσιάστηκε βελτιωμένη στον ανασταλτικό τομέα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τουλάχιστον τους Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Γκερέρο να συνεργάζονται πολύ καλά σε αρκετές φάσεις, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Βασίλη Τοροσίδη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Δημήτρη Σιόβα για την προσφορά του στους “ερυθρόλευκους”. Ο πρώην αμυντικός των Πειραιωτών και νυν της Λεγανές αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Η καλύτερη φάση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Φορτούνη, ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ στο 21′, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λεγανές.

Στο 49′ ο Γκερέρο δεν μπόρεσε να εκτελέσει από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 59′ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου κατέληξε στα χέρια του Σεράντες. Η πρώτη καλή ευκαιρία της ισπανικής ομάδας σημειώθηκε στο 62′, με τον Καρίγιο να βρίσκεται μόνος στην περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Μετά το 65′, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς οι προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (93’ Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80’ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (67’ Βρουσάι), Φορτούνης (85’ Φετφατζίδης), Ποντένσε (85’ Χατζισαφί), Γκερέρο (85’ Ανσαριφάρντ)

Λεγανές (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντες, Χουάνφραν, Σιόβας, Μουνιός, Ραούλ Γκαρθία, Ρουμπέν Πέρεθ, Γκουμπάου, Ελ Ζαρ (69’ Αβιλές), Φακούντο (69’ Οχέδα), Ρολάν (46’ Σίλβα), Καρίγιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις