Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Συμφωνία με Όσκαρ Γκαρσία”

Γκαρσία

Σε συμφωνία με τον ατζέντη του Όσκαρ Γκαρσία, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, έφτασε ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί. Η Mundo Deportivo τονίζει, μάλιστα, ότι ο 44χρονος τεχνικός είναι ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική της καριέρας του.

Για οριστική συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Όσκαρ Γκαρσία κάνουν λόγο οι Καταλανοί. “Ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, έφτασε σε συμφωνία σήμερα με την ηγεσία του ελληνικού συλλόγου σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Rey Juan Carlos” στη Βαρκελώνη. Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Mundo Deportivo.

Οι Καταλανοί είναι σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Γκαρσία κι είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας τους. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθάρισει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 44χρονο τεχνικό.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο δημοσίευμα που φέρνει τον Γκαρσία μία ανάσα από το λιμάνι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις