Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα έχασε όλα μέσα σε 18 μέρες! Σε αναμμένα κάρβουνα στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Τα έχασε όλα μέσα σε 18 μέρες! Σε αναμμένα κάρβουνα στον Πειραιά
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι τίτλου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι αποκλείστηκε από το Europa League και το Κύπελλο Ελλάδας μέσα σε 18 μέρες! Ο καταστροφικός μήνας που ο Ολυμπιακός τα έχασε και φέτος όλα.

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Φεβρουάριος αποδείχθηκε καταστροφικός για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν όλους τους στόχους τους μέσα σε 18 ημέρες, προκαλώντας εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα… έκανε θάλασσα στον δεύτερο μήνα του χρόνου, χάνοντας ουσιαστικά και τους τρεις στόχους της, σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Τι έκαναν οι Πειραιώτες από τις 10 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου; Ηττήθηκαν στο ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μάλιστα με κάτω τα χέρια, μιας κι οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν άνετα με 3-1, ξεφεύγοντας με εννιά βαθμούς. Τέσσερις ημέρες αργότερα (14/2), ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το Europa League, ενώ μία εβδομάδα μετά (21/2) ηττήθηκε με 1-0 στη ρεβάνς της Ουκρανίας κι ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Ο μήνας τελείωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι υπέστησαν ήττα-σοκ (0-1) από τη Λαμία στο Φάληρο και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκαν κι από το Κύπελλο.

Τα ίδια και πέρυσι

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάλογη πορεία και πέρσι τον Φεβρουάριο. Τότε, οι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο μέσα σε λίγες μέρες (σ.σ. είχαν αποκλειστεί από νωρίς από το Champions League).

Στις 4 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Πειραιά είχε ηττηθεί εντός έδρας από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα κι έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος (σ.σ. είχε πέσει στην τρίτη θέση), ενώ την επόμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που του στέρησε σχεδόν κάθε ελπίδα για τον τίτλο.

Ενδιάμεσα, στις 7 Φεβρουαρίου, είχε έρθει ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις