Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα “έχωσε” στον Χούμπελ ο Μαρινάκης! “Είναι διαιτησία αυτή;”

Ολυμπιακός: Τα “έχωσε” στον Χούμπελ ο Μαρινάκης! “Είναι διαιτησία αυτή;”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός είχε ξανά παράπονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκης” και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα “έχωσε” στον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος για μία ακόμη φορά με τη διαιτησία και τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δεν χάνει! “Κυρίαρχοι” οι Πειραιώτες έμειναν στην ισοπαλία με τους αήττητους

Στο πλαίσιο αυτό, δεν έχασε την ευκαιρία να τα εκφράσει τα παράπονά του και στον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος και βρέθηκε στο “Καραϊσκάκης”.

«Έχετε δει σήμερα το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή; Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι. Εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι; Κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και ακούμε μόνο ανοησίες», του είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του Χούμπελ απάντησαν ότι αυτή είναι η δική του άποψη, με τον ιδιοκτήτη των “ερυθρόλευκων” να τονίζει ότι «δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις