Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός, Ταχτσίδης: «Θέλω το νταμπλ»

Ολυμπιακός, Ταχτσίδης: «Θέλω το νταμπλ»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έτσι εξήγησε την παλιννόστησή του και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ύστερα από 9 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA και για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα. «Δυστυχώς όλα τα χρόνια στην Ιταλία, εκτός από 3 ομάδες, έπαιζα για την σωτηρία και όχι για πρωταθλητισμό. Είναι διαφορετικό.

Πιο πολλές οι απαιτήσεις στον πρωταθλητισμό και οι δυνάμεις που πρέπει να αποδείξεις για να είσαι πρωταθλητής. Ήθελα κάτι καινούριο και ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία και για να παίξω και στο Champions League που μέχρι στιγμής δεν είχα καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος εδώ» τόνισε ο Ταχτσίδης και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τους Πειραιώτες: «Σίγουρα θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι κάτι που δεν το έχω κατακτήσει ως παίκτης και να παίζουμε κάθε χρόνο Champions League».

Αναφερόμενος στο ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία» υποστήριξε: «Δεν είναι τι εικόνα έχω για τον αντίπαλό μας. Είναι τι εικόνα έχω για τον Ολυμπιακό. Εάν εμείς βρισκόμαστε στο 100% σε κάθε παιχνίδι δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Επίσης μίλησε και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League με την Γιουβέντους: «Σαν Ολυμπιακός πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και να κερδίζουμε για εμάς, για τον κόσμο μας και την ομάδα. Μετά από χρόνια δεν θα είμαστε στην συνέχεια της διοργάνωσης και πρέπει να κάνουμε ένα καλό κλείσιμο πιστεύω».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις