Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Τελειώνει” 3 παίκτες ο Μαρτίνς! Κοντά στη Ρίζεσπορ ο Τζούρτζεβιτς

Ολυμπιακός: “Τελειώνει” 3 παίκτες ο Μαρτίνς! Κοντά στη Ρίζεσπορ ο Τζούρτζεβιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει τους Μάρκο Μαρίν, Μπιόρν Ένγκελς και Ούρος Τζούρτζεβιτς ότι δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και θα πρέπει να αποχωρήσουν από την Αυστρία, με τον Σέρβο επιθετικό να βρίσκεται πλέον κοντά στην τουρκική Ρίζεσπορ.

Οι αποχωρήσεις παικτών από τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, αφού μετά τον Αλεξί Ρομαό, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του νέου προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς και θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μάρκο Μαρίν, Μπιόρν Ένγκελς και Ούρος Τζόρτζεβιτς αποτέλεσαν βασικές επιλογές των “ερυθρολεύκων” την περασμένη σεζόν (ειδικά οι δύο πρώτοι) όμως δεν κατάφεραν να πείσουν και τον νεοαφιχθέντα Πορτογάλο τεχνικό, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και έτσι θα αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Οι τρεις παίκτες ενημερώθηκαν μάλιστα σχετικά από τους Πειραιώτες και δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, επισπεύδοντας έτσι και τις εξελίξεις για την αποχώρησή τους. Για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς πάντως, υπάρχει και προχωρημένο ενδιαφέρον από την τουρκική Ρίζεσπορ, η οποία φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις