Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Θύμα κλοπής ο Σισέ! Ληστές “χτύπησαν” και τον Σενεγαλέζο – video

Ολυμπιακός: Θύμα κλοπής ο Σισέ! Ληστές “χτύπησαν” και τον Σενεγαλέζο – video
ΦΩΤΟ intime

Ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι του στα Νότια Προάστια, με αγνώστους να διαρρηγνύουν το διαμέρισμα του Παπέ Αμπού Σισέ λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έγινε ο 5ος παίκτης του Ολυμπιακού που γίνεται θύμα ληστείας στο σπίτι του, αφού εγκληματίες εισέβαλλαν στο διαμέρισμά του, πριν από μερικές εβδομάδες, με το συμβάν να γίνεται γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Ο Σενεγαλέζος έγινε έτσι ο 5ος παίκτης των Πειραιωτών που πέφτει θύμα ληστών μέσα στον τελευταίο χρόνο, αφού αντίστοιχα περιστατικά έχουν αντιμετωπίσει και οι Ζοσέ Σα, Μπίμπρας Νάτχο και Ματίας Ναουέλ, ενώ ο Οτζίτζα Οφόε είχε κάνει και θέμα το δικό του περιστατικό, αναφέροντάς το ως λόγο αποχώρησης από την ομάδα.

Όσον αφορά τη ληστεία, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι άγνωστοι μπήκαν από την πίσω πόρτα του σπιτιού, σε ώρα που ο ποδοσφαιριστής έλειπε για προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Εντός της οικίας του δεν βρισκόταν κανείς έτσι, εκείνη την ώρα και είχαν τη δυνατότητα να κλέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα επίσης, υψηλής αξίας.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις