Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Θυμήθηκε το ιστορικό του “διπλό” στο Champions League [vid]

Ολυμπιακός: Θυμήθηκε το ιστορικό του “διπλό” στο Champions League [vid]
twitter.com/olympiacos_org

Και τότε είχε τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του. Πριν από ακριβώς 10 χρόνια ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Champions League.

Κυνηγούσε” αυτό το αποτέλεσμα από την πρώτη του είσοδο στους ομίλους του Champions League. Το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου του 2007 όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πρώτο του “διπλό” στη διοργάνωση, νικώντας τη Βέρντερ Βρέμης με 3-1!

Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν να χάνουν (1-0) από το γκολ του Αλμέιδα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικοί.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο “θαύμα της Βρέμης” και… γύρισε το ματς με τα γκολ των Στολίδη, Πατσατζόγλου και Κοβάσεβιτς, αλλά και με τις επεμβάσεις -σε ολόκληρο τον αγώνα- του Νικοπολίδη.

Έτσι, οι Πειραιώτες  ξόρκισαν μέσα στο -“Βέζερ Στάντιον”- την… κατάρα 31 σερί εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη στο Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=axUAfV90rKQ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων εκείνη τη βραδιά

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βάντερ, Πάσανεν, Μέρτεσακερ, Νάλντο, Τόσιτς, Φρινγκς, Φριτς (63′ Μπορόβσκι), Γένσεν, Ντιέγκο, Ούγκο Αλμέιδα, Ρόσενμπεργκ (76′ Σανόγκο).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (86′ Πάντος), Άντζας, Μπράβο, Ντομί (19′ Σέζαρ), Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (72′ Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις