Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Διαιτητής ο Ιταλός Ρόκι! Ευχάριστες αναμνήσεις για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Διαιτητής ο Ιταλός Ρόκι! Ευχάριστες αναμνήσεις για τους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Τότεναμ και διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος είχε διευθύνει και ένα από τα πλέον ιστορικά ματς των Πειραιωτών.

Τον Τζιανλούκα Ρόκι όρισε η UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκης για το Champions League, με τον Ιταλό διαιτητή να φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες.

Κι αυτό γιατί είχε σφυρίξει και την ιστορική νίκη των “ερυθρόλευκων” επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο ίδιο γήπεδο το 2014, ενώ ήταν ο ρέφερι και του αγώνα Βίντι – ΑΕΚ 1-2. Αυτά ήταν όμως και τα μόνα θετικά αποτελέσματα σε παιχνίδια του με ελληνικές ομάδες, αφού έχει διευθύνει και τα Μπενφίκα – ΑΕΚ 2-1, Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3, Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 1-0 και Κροατία-Ελλάδα 4-1 για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Στο ματς της Τετάρτης (16/09) πάντως, ο 46χρονος διαιτητής θα βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκης και θα έχει βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με τέταρτο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις