Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χασάν: “Όλοι μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό”

Ολυμπιακός – Χασάν: “Όλοι μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Superleague, ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος υποστήριξε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό του έχουν πει ότι πρέπει να σκοράρει σε αυτό το ματς.

Ο Αχμέντ Χασάν εμφανίστηκε καλά ενημερωμένος για τη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας στο Olympiakos TV, ότι οι φίλοι της ομάδας του ζητούσαν από την πρώτη ημέρα του στην Ελλάδα, να σκοράρει στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Χασάν

Για τη Ντουντελάνζ: «Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει και θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Για τον Παναθηναϊκό: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα μου μιλούν όλοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω, επομένως, όπως όλη η ομάδα τη σημασία του ντέρμπι και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ημέρα. Όπως έχω πει πολλές φορές εγώ και όλη η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις