Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χασάν: “Ποτέ δεν μίλησα με άλλες ομάδες”

Ολυμπιακός – Χασάν: “Ποτέ δεν μίλησα με άλλες ομάδες”

Ο Αχμέντ Χασάν διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε επαφές με ομάδες από την πατρίδα του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, τονίζοντας ότι είναι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρει στην ομάδα.

Όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο «ON TV Sports»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσω στον Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρω στην ομάδα μου».

Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ικανοποιείται μόνο με την κορυφή και τίποτα άλλο. Παράλληλα, έχουμε προκριθεί από τους ομίλους του Europa League και μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση». 

Για το έξτρα κίνητρο που αποτελεί για τον ίδιο η παρουσία του στην εθνική Αιγύπτου: «Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και ενταχθώ στην αποστολή της Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Κόπα Άφρικα)».

Για όσα ακούστηκαν για την επιστροφή του στην πατρίδα του: «Δεν έχει συμβεί ανάμεσα σε εμένα και κάποια ομάδα τα Αιγύπτου η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Και είμαι ιδιαίτερα έκπληκτος που το όνομά μου συνδέθηκε με παραπάνω από έναν συλλόγους. Στον Ολυμπιακό, δεν σας κρύβω, πως προκλήθηκε αναστάτωση από αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το μέλλον μου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις