Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπαμεγιάνγκ: “Θα μείνω στην Ντόρτμουντ”

Ομπαμεγιάνγκ: “Θα μείνω στην Ντόρτμουντ”

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει στην Ντόρμουντ, «σβήνοντας» τα όνειρα της Μίλαν για την απόκτησή του.

Σε μια συνέντευξη με Welt am Sonntag, αποκάλυψε την επιθυμία του να μείνει στην γερμανική ομάδα. «Θα μείνω εδώ, είμαι χαρούμενος και νιώθω σαν στο σπίτι», τόνισε ο Ομπαμεγιάνγκ.

«Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μίλησα πρόσφατα με τη διοίκηση και τους εξήγησα ότι μια μέρα θα ήθελα να αλλάξω πόλη και να δοκιμάσω κάτι νέο. Είναι φυσιολογικό να σκεφτείς την Κίνα, ειδικά όταν σου προσφέρουν τόσα πολλά χρήματα. Πολλοί αρνούνται να πάνε, λέγοντας ότι είναι μια χώρα με χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο καθένας θα πρέπει πάντα πρώτα σκεφτεί και να αξιολογήσει. Δεν υπόσχομαι τίποτα σε αυτούς που μας ζητούν να κερδίσουμε την Bundesliga, η Μπάγερν είναι ακόμα μπροστά, αλλά εμείς μπορούμε να προσπαθήσουμε».

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας χθες αργά το βράδι, είχε υποστηρίξει την παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ. «Όταν είσαι μια ομάδα τόσο μεγάλη και έχεις κορυφαίους παίκτες, υπάρχουν πάντα φήμες. Ας δούμε τι θα συμβεί, αλλά νομίζω ότι θα παραμείνουμε έτσι». Αυτά είναι τα λόγια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, πρώην παίκτη της Μίλαν, όταν Ιταλοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν μετά το τέλος του γερμανικού Super Cup (που κατέκτησε η Μπάγερν στα πέναλτι, νικώντας 5-4 την Ντόρτμουντ), για την πιθανότητα ο Πιερ Εμνερικ Ομπαμεγιάνγκ, πάρει μεταγραφή για τους “ροσονέρι”.
Η ιταλική ομάδα που έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι, θέλει να βάλει το?κερασάκι στην τούρτα και ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, εξακολουθεί να αποτελεί τον μεγάλο της μεταγραφικό στόχο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις