Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να πάνε στο σύνδεσμο στην Ομόνοια!

ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/05) στο Σύνταγμα και κατευθύνθηκαν στο σύνδεσμο της ομάδας στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, κρατούσαν ρόπαλα.

Σημαντική προσπάθεια γίνεται -ειδικά τις τελευταίες ώρες- έτσι ώστε να μην μεταφερθεί η πρωταθληματική κόντρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα… προεόρτια ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν οπαδοί -με διακριτικά- της ΑΕΚ προσπάθησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τελικός Κυπέλλου με μέτρα… Πολυτεχνείου – Οι τέσσερις “στρατοί” που ανάβουν φωτιά στην Αθήνα

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα -χρησιμοποίησαν το Μετρό- και κατευθύνθηκαν προς το σύνδεσμο της ομάδας στην Ομόνοια.

Οι οπαδοί έκαναν πορεία -με συνθήματα- μέχρι το σύνδεσμο, με την Αστυνομία να έχει διακριτική παρουσία. Πάντως, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι οπαδοί κρατούσαν στα χέρια τους ρόπαλα, προκαλώντας έτσι και την παρέμβαση της αστυνομίας.


 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις