Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οπαδοί της Ζανκ Πάουλι κατά Τούρκου παίκτη λόγω Συρίας! “Διώξτε τον Σαχίν…” – pics

Οπαδοί της Ζανκ Πάουλι κατά Τούρκου παίκτη λόγω Συρίας! “Διώξτε τον Σαχίν…” – pics
ΑΠΕ

Επικρότησε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία κι έγινε… κόκκινο πανί για τους οπαδούς της ομάδας του, Ζανκ Πάουλι. Ο Τσενκ Σαχίν έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση!

Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι είναι γνωστοί για τον αντιφασιστικό τους τρόπο σκέψης και δεν θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν στην κίνηση που έκανε ο Τούρκος παίκτης της ομάδας τους, Τσενκ Σαχίν.

Ο προκλητικός στρατιωτικός χαιρετισμός του Τούρκου αντιπάλου του Πετρούνια! video

Ο Τούρκος εξτρέμ της γερμανικής ομάδας, με ανάρτηση στα social media, τάχθηκε υπέρ των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Τουρκίας στη Συρία και έγινε… κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι.

Ο Σαχίν εξαγρίωσε τους φίλους της Ζανκτ Πάουλι, που στο φιλικό με την Βέρντερ ζήτησαν την αποχώρηση του από την ομάδα τους, επιτέθηκαν στον Τούρκο ποδοσφαιριστή και έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους Κούρδους!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση που πήρε η διοίκηση της Ζανκτ Πάουλι…

“Ο Σενκ Σαχίν έκανε την Πέμπτη ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την ανάπτυξη τουρκικού στρατού στη Συρία.

Η Ζανκτ Πάουλι θέλει να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις απ΄ αυτό το ποστ διότι το περιεχόμενό του δεν είναι συμβατό με τις αξίες του συλλόγου.

Ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και το θέμα θα λυθεί εσωτερικά. Δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Κανένας άλλος πόλεμος!”, αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, που εκτιμάται ότι θα αποπέμψει τον ποδοσφαιριστή.

https://twitter.com/fcstpauli_EN/status/1182599896018366464

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις