Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ώρα… Europa League για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης!

Ώρα… Europa League για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης!

Στόχος να κάνουν το πρώτο βήμα! Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης μπαίνουν στη “μάχη” του Europa League, στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Τις φετινές τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν απόψε (26.07.2018) Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, με σκοπό να φτάσουν στους ομίλους του Europa League. Οι δυο ομάδες δοκιμάζονται εκτός έδρας, στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περιστερίου θα παίξει στη Λευκορωσία κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα (σ.σ. είναι ο πρόεδρος της) και θέλει το θετικό αποτέλεσμα, για να διεκδικήσει στη ρεβάνς την πρόκριση (20:45, NewsIt.gr, Epsilon TV).

Η αποστολή του Ατρόμητου

Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Στρούγγης, Μανούσος, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Βασιλακάκης.

Λίγη ώρα αργότερα, η ομάδα της Τρίπολης θα δοκιμαστεί στην έδρα της Χιμπέρνιαν (21:45, NewsIt.gr). Οι Αρκάδες επιστρέφουν στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.

Να αναφέρουμε πως μετά από σχετικό αίτημα προς την UEFA, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ Μαρτίνες, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Σάλας, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς, Δουβίκας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις