Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Οργίασαν” Μέσι, Σουάρες και Κουτίνιο! “Εξάσφαιρη” Μπαρτσελόνα [vid]

Μπαρτσελόνα
@FCBarcelona

Η χαρά της Χιρόνα όχι μόνο κράτησε πολύ λίγο, αλλά έγινε “εφιάλτης”. Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αυτοί οι “σατανάδες” που έχει στην επίθεση (Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο) είχαν κέφια, πήραν… φόρα και την βοήθησαν στο να φτάσει στη νίκη με το “βαρύ” 6-1.

Η Μπαρτσελόνα «κεντάει» και μοιράζει θέαμα και… φόβο. Οι Καταλανοί βρέθηκαν να χάνουν από την Χιρόνα μέσα στο «Καμπ Νου», αλλά στη συνέχεια πήραν την απόφαση να “σπάσουν πλάκα” με τους φιλοξενούμενους και να τους… διαλύσουν με 6-1.

Το 0-1 του Πορτού στο 3′, μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε… εφιάλτη για την Χιρόνα. Στο 5’ ο Μέσι βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Σουάρες, που δεν λάθεψε και έκανε το 1-1.

Η συνέχεια ήταν εύκολη. Ο Μέσι «ζεστάθηκε» και με δυο γκολ έκανε το 3-1. Μάλιστα, το δεύτερο του τέρμα ήρθε από πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, στην οποία πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος, που πήδηξε. Το ημίχρονο έκλεισε με την Μπαρτσελόνα να φτάσει το 4-1 με τον Σουάρες.

Στο 66΄ σημειώθηκε το πιο όμορφο γκολ της Μπαρτσελόνα στον αγώνα. Ο Κουτίνιο έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και θέση αριστερά και με ένα απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο 76’, με τον Σουάρες να φτάνει στο χατ-τρικ.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 23/2

Λα Κορούνια-Εσπανιόλ 0-0

Σάββατο, 24/2

Θέλτα-Εϊμπάρ 2-0 (57’ Ασπας, 79’ Γκόμες)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 4-0
(44′, 61′ Κριστιάνο Ρονάλντο, 46′ Μπέιλ, 89′ πεν. Μπενζεμά)

Λεγκανές-Λας Πάλμας 0-0

Μπαρτσελόνα-Τζιρόνα 6-1
(5’, 44’, 76’ Σουάρες, 30’, 36’ Μέσι, 66’ Κουτίνιο – 3’ Πορτού)

Κυριακή, 25/2

Βιγιαρεάλ-Χετάφε
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάλαγα
Βαλένθια-Σοσιεδάδ
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης

Δευτέρα, 26/2

Λεβάντε-Μπέτις

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις