Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μεριά! “Τελειωμένη” η μετεγγραφή του Τυνήσιου

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μεριά! “Τελειωμένη” η μετεγγραφή του Τυνήσιου
ΦΩΤΟ instagram

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Γιασίν Μεριά από τη Σφαξιέν της Τυνησίας, μετά την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, έναντι του ποσού των 2.000.000 ευρώ. Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο παίκτης.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Γιασίν Μεριά, αφού δημοσιεύματα και από τις δύο χώρες επιβεβαιώνουν τη συμφωνία των Πειραιωτών με την Σφαξιέν της Τυνησίας, για τη μετεγγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί 8 γκολ στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, η ανάγκη ενός κεντρικού αμυντικού έμοιαζε επιβεβλημένη και τελικά είναι και οριστική, αφού οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται ότι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Τυνήσιου αμυντικού που αγωνίστηκε ως βασικός με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δημοσιεύματα τόσο από την Τυνησία, όσο και από την Ελλάδα κάνουν μάλιστα λόγο για μία μετεγγραφή αξίας 2 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται πλέον στη χώρα μας για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις