Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ουγγαρία – Ελλάδα 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Άδικη” ήττα για την Εθνική!

Ουγγαρία – Ελλάδα 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Άδικη” ήττα για την Εθνική!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ελλάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Ουγγαρία, όμως οι Ούγγροι ήταν αυτοί που αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πήραν τελικά τη νίκη με 2-1. Ο Μανωλάς το μοναδικό γκολ της Εθνικής μας.

Η Εθνική μας ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, όμως κατάφερε άμεσα να ισοφαρίσει με τον Μανωλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, όντας καλύτερη από την Ουγγαρία. Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα και κατάφεραν να το κρατήσουν ως το τέλος, χάρη και στις αποκρούσεις του τερματοφύλακά τους.

Η Ελλάδα έμεινει έτσι στους τρεις βαθμούς από το πρώτο της παιχνίδι στο Nations League, βάζοντας δύσκολα στον εαυτό της για τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς στον όμιλό της προηγείται πλέον η Φιλανδία με 6 βαθμούς.

Παρακολουθήστε LIVE το Ουγγαρία – Ελλάδα από το newsit.gr

Η αναμέτρηση θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω τιμωρίας που είχε επιβληθεί στην Ουγγαρία για επεισόδια στο τελευταίο της παιχνίδι για την τελευταία προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η προϊστορία με την Ουγγαρία

Ελλάδα και Ουγγαρία έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 20 φορές. Η Εθνική έχει νικήσει τις 9 από αυτές, οι Μαγυάροι 5, ενώ έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν αυτή των προκριματικών του Euro 2016 στις 11/10/2015 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου η Εθνική είχε επικρατήσει 4-3.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις