Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΕ ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Άγιαξ!

ΠΑΕ ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Άγιαξ!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League μετά από 12 χρόνια και οι οπαδοί της για το πρώτο δικό τους “ταξίδι” στην έδρα του Άγιαξ στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η ΠΑΕ, μπορούν ήδη να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Στη διάθεση των φίλων της Ένωσης, που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ, βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια του αγώνα Άγιαξ – ΑΕΚ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση, για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ajax – AEK (Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, 18:55 τοπική ώρα) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

• Από το τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) – από σήμερα, Δευτέρα 10/09 έως την Παρασκευή 14/09 από τις 10:00 έως τις 17:00, μόνο με μετρητά.

• Μέσω διαδικτύου, από το επίσημο site της ΠΑΕ, www.aekfc.gr, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, από σήμερα Δευτέρα 10/09 έως την Τετάρτη 12/09 στις 11:00 με χρήση καρτών Visa-Mastercard (κάτι το οποίο γίνεται για τεχνικούς λόγους, αφού αμέσως μετά θα πρέπει να ξεκινήσει η προπώληση για τον αγώνα του Σαββάτου ΑΕΚ-Πανιώνιος). Η παραλαβή των εισιτηρίων, που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου, θα γίνει την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο στο γήπεδο του Ajax από τις 15:00 (τοπική ώρα) έως και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με υποχρεωτική επίδειξη του αριθμού της παραγγελίας-αγοράς, που παραλαμβάνει κάθε αγοραστής από το σύστημα με την ολοκλήρωση της αγοράς του.

• Στο Άμστερνταμ, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια, την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους μας από τις 15:00 (τοπική ώρα) έως και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μόνο με μετρητά.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 37,50 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να έχει το ακριβές αντίτιμο για τα εισιτήριά του.

Για τις οργανωμένες εκδρομές, άνω των 15 φιλάθλων, θα πρέπει να απευθύνεστε στον κ. Νίκο Χαριτάκη στο +30 6985156921, καθημερινά 10:00 με 13:00 και 17:00 με 20:00”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις