Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΕ Άρης: “Επόμενος στόχος η οριστική άρση της τιμωρίας”

Άρης
Intime

Η ΠΑΕ Άρης κάνει λόγο για αποκατάσταση της νομιμότητας, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ενώ τονίζει πως γίνονται προσπάθειες να απαλλαγεί ο σύλλογος οριστικά από την απαγόρευση μετεγγραφών!

Με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, με την οποία ουσιαστικά ο Άρης μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά από εδώ και πέρα τον Φιορίν Ντουρμισάι αλλά και να κάνει μετεγγραφές από την ελληνική αγορά, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δικαιώθηκε ο Άρης! Υπολογίζει σε Ντουρμισάι και κάνει μετεγγραφές

“Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης. Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Άρη.

Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ Άρης έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις