Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”
pao.gr

“Εργάτης” του Παναθηναϊκού επί δεκαετίες! Η… ψυχή του “Απ. Νικολαΐδης”. Ο Γιάννης Καρακίτσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να τον… αποχαιρετήσει με μια επίσημη ανακοίνωση.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για το “χαμό” του Γιάννη Καρακίτσου, που επί δεκαετίες είχε για… δεύτερο του σπίτι το “Απ Νικολαΐδης”, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Ο Γιάννης του Παναθηναϊκού έχασε τη μάχη. Ο Γιαννάκης μας, ο άνθρωπος που έκανε τους πάντες να χαμογελούν με το θάρρος και τη δύναμή του, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. «Χτυπημένος» εδώ και χρόνια από τη νόσο του Wilson, ο Γιάννης «έφυγε» σήμερα στα 53 του χρόνια.

Θα ήταν αδόκιμο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Καρακίτσος εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογό μας, στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης επί δεκαετίες τόσο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και στο τμήμα διαχείρισης αγώνων μέχρι και την ύστατη ώρα που η νόσος τον κατέβαλε.

Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις