Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Ο Ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία”

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Ο Ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το εξώδικο που έστειλε την Παρασκευή (3/8) ο Ερασιτέχνης, ζητώντας απ’ αυτήν να αποχωρήσει από τη Λεωφόρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη παραβιάζει τη συμφωνία και μάλιστα σε μία κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, ενώ έδωσε… ραντεβού στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις