Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Θέλαμε οπαδούς! Γιατί να παίξουμε στο ΟΑΚΑ;”

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Θέλαμε οπαδούς! Γιατί να παίξουμε στο ΟΑΚΑ;”
ΦΩΤΟ intime

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να ανακοινώσει τελικό χωρίς οπαδούς στο Κύπελλο Ελλάδας, τονίζοντας την αντίθεσή του, αλλά και την απορία του γιατί θα γίνει τότε το ματς στην έδρα του αντιπάλου.

Χωρίς οπαδούς θα γίνει οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, γεγονός που βρίσκει αντίθετη την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, η οποία έχει έντονα παράπονα και για τη διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε συμφωνήσει να γίνει ξανά ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οπαδούς του να δουν από κοντά το ματς, αλλά από τη στιγμή που το ματς θα γίνει κεκλεισμένων, αναρωτιέται γιατί να αγωνιστεί στην έδρα της αντιπάλου του, στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στην φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις