Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάει για το “μπαμ” ο Ολυμπιακός! Με ποιον αστέρα συζητούν οι “ερυθρόλευκοι”

Πάει για το “μπαμ” ο Ολυμπιακός! Με ποιον αστέρα συζητούν οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, θέλοντας να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά, ωστόσο έχει στρέψει την προσοχή του και σ’ ένα σπουδαίο “όνομα” που μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια στην Premier League. Ο λόγος για τον Σαμίρ Νασρί.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γάλλο αστέρα που μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά δίνουν “μάχη” για να πείσουν τον 32χρονο μέσο να πει το “ναι” και να έρθει στο λιμάνι.

Ο Σαμίρ Νασρί έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Premier League με τις φανέλες της Άρσεναλ αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη Σεβίλλη.

Εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να “κλείσει” τον Νασρί, θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, καθώς ο Γάλλος άσος μπορεί να προσφέρει ποιότητα κι εμπειρία, αγωνιζόμενος στα αριστερά αλλά κι ως “δεκάρι”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις