Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έκανε “like” σε ποστάρισμα υπέρ της απόλυσης του Μουρίνιο!

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έκανε “like” σε ποστάρισμα υπέρ της απόλυσης του Μουρίνιο!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχεται εντονότατη κριτική από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Βαλένθια, αλλά το νέο… χτύπημα που δέχθηκε ήρθε μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας του. Παίκτης των “κόκκινων διαβόλων” έκανε like σε σχόλιο για την απόλυση του Πορτογάλου και μετά προσπάθησε να τα.. μαζέψει.

Ο Αντόνιο Βαλένσια ζήτησε συγγνώμη για το “like” που έκανε σε ανάρτηση οπαδού -μετά τη λευκή ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια- ο οποίος ζητούσε την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία των “κόκκινων διαβόλων”..

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του “teamvalencia25” έγραφε: “Δεν με εκπλήσσει το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Πάντα ανυπομονώ για τα παιχνίδια μας, αλλά τελευταία ο Μουρίνιο έχει κάνει το να παρακολουθούμε τους αγώνες μας μια τιμωρία τώρα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Είναι ώρα να φύγει ο Μουρίνιο”.

Ο 33χρονος αρχηγός της Γιουνάιτεντ προσπάθησε να τα.. μαζέψει, ισχυρίστηκε ότι δεν διάβασε την ανάρτηση προτού πατήσει το “like” και επέμεινε πως συνεχίζει να στηρίζει τον Μουρίνιο.

«Χθες, έκανα “like” σε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς να διαβάσω το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία. Αυτές δεν είναι οι απόψεις μου και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Στηρίζω πλήρως τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα», αναφέρει ο Βαλένσια σε μεταγενέστερη ανάρτησή του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις