Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίκτης της Σάλκε θεωρήθηκε νεκρός το 2016 αλλά εμφανίζεται ολοζώντανος!

Παίκτης της Σάλκε θεωρήθηκε νεκρός το 2016 αλλά εμφανίζεται ολοζώντανος!

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Χιανίκ Καμπά. Ο πρώην παίκτης της Σάλκε θεωρήθηκε νεκρός το 2016, αλλά τώρα εμφανίζεται ζωντανός στη Γερμανία.

Ένα… καλό σενάριο για το Χόλιγουντ! Ο Κονγκολέζος Χιανίκ Καμπά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Σάλκε το 2003 και το 2016… βρέθηκε νεκρός στην πατρίδα του μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σύμφωνα όμως με την “Bild” και προς έκπληξη όλων, φαίνεται πως είναι ακόμα ζωντανός!Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 33χρονος -πλέον- Καμπά έχει εντοπιστεί σε εργοστάσιο στην κοιλάδας του Ρουρ. Μάλιστα, ο Κονγκολέζος άλλοτε αριστερός μπακ της Σάλκε δηλώθηκε νεκρός από τη σύζυγο του, η οποία έστειλε και το πιστοποιητικό θανάτου του.

Η Bild επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” η πρώην σύζυγός του, με τις Αρχές να την ελέγχουν για την περίπτωση ασφαλιστικής απάτης μετά τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα ανέφερε η δικηγόρος Ανέτ Μίλικ στο γερμανικό Μέσο, ο Καμπά είχε παραμεληθεί από τους φίλους του μετά το περιστατικό στο Κονγκό χωρίς τα επίσημά του έγγραφα, την ταυτότητα, τα χρήματα και το κινητό του ( το 2018 αιτήθηκε να μπορέσει να επιστρέψει στην Γερμανία).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις