Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παίρνει Μάνι Χάρις στην προετοιμασία ο Ολυμπιακός! Χρειάζεται παίκτες ο Μπλατ

Παίρνει Μάνι Χάρις στην προετοιμασία ο Ολυμπιακός! Χρειάζεται παίκτες ο Μπλατ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν παίκτες για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα στην προετοιμασία ο Ντέιβιντ Μπλατ, με δεδομένη και την απουσία των διεθνών παικτών με τις εθνικές ομάδες και ένας από αυτούς θα είναι και ο Μάνι Χάρις, που αποτέλεσε τον ηγέτη της περσινής ΑΕΚ.

Ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό θα βρεθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού το προσεχές διάστημα, αφού οπ πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάνι Χάρις συμφώνησε να ενισχύει την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να συνεχίσει τη δουλειά στους Πειραιώτες με τις απουσίες των Μάντζαρη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Στρέλνιεκς, Τίμα, Βεζένκοβ και Μιλουτίνοφ, οι οποίοι και θα αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι χρειαζόταν παίκτες για να… βγαίνουν τα προπονητικά διπλά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάνι Χάρις, αλλά και τρεις Έλληνες παίκτες, οι Φώτης Λαμπρόπουλος, Χριστόφορος Στεφανίδης και Νίκος Στυλιανού, θα συμμετάσχουν στο υπόλοιπο της προετοιμασίας, ώστε να είναι και οι ίδιοι έτοιμοι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία απόλυτα συνηθισμένη διαδικασία σε όλες τις ομάδες, γεγονός όμως που δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει και τα πρώτα σενάρια για μετεγγραφή του Αμερικανού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις