Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Ανακοίνωση δυσαρέσκειας για Τσιάρτα! Αφαιρείται το διαρκείας του

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Ανακοίνωση δυσαρέσκειας για Τσιάρτα! Αφαιρείται το διαρκείας του
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αρθρογραφία που ξεκίνησε ο Βασίλης Τσιάρτας σε αθλητική ιστοσελίδα, την οποία στο πρόσφατο παρελθόν η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε… όργανο προπαγάνδα;, προκάλεσε την αντίδραση του συνδέσμου Παλαιμάχων της Ένωσης!

Με ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την επιλογή του Βασίλη Τσιάρτα να αρθρογραφήσει στη ιστοσελίδα “SDNA”, την ώρα που φέρεται να ακυρώθηκε το εισιτήριο διαρκείας του “el mago” που είχε πάρει από το σύνδεσμο παλαιμάχων της Ένωσης.

“Είναι ανεπίτρεπτο ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να αποδέχονται πρόταση συνεργασίας από media απόλυτου ελέγχου των αντιπάλων μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΑΕΚ: «Όργανο προπαγάνδας του ΠΑΟΚ! Δεν μπορείτε ούτε να μας αγγίξετε»

Η σχετική ανακοίνωση

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά λύπη του και την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του μέλους του, Βασίλη Τσιάρτα, να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα SDNA, την οποία ξεκάθαρα η ομάδα μας έχει καταγγείλει ως όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει προσβάλλει βάναυσα την ΑΕΚ στην αρθρογραφία του.

Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκτιμά ότι σε μια περίοδο κατά την οποία η κιτρινόμαυρη οικογένεια οφείλει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας απέναντι στη σκληρή και μεθοδευμένη πολεμική την οποία δέχεται, είναι ανεπίτρεπτο ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να αποδέχονται πρόταση συνεργασίας από media απόλυτου ελέγχου των αντιπάλων μας και να μετατρέπονται σε γρανάζια της επικοινωνιακής μηχανής τους”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις