Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Πέρασε και από το Αγρίνιο το “τρένο” του Κωστένογλου

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Πέρασε και από το Αγρίνιο το “τρένο” του Κωστένογλου
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ μοιάζει ανίκητη με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της και όντας εμφανώς ανώτερη από τον Παναιτωλικό πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Παρότι δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα γκολ του Λιβάγια στο 69′ για να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού, τον οποίο και διατήρησε στο μηδέν, μετά από 4 αγωνιστικές στη Superleague.

Η Ένωση ήταν εξαιρετική ανά διαστήματα στο Αγρίνιο, αλλά με δυστοκία στην τελική προσπάθεια έκανε το ματς ντέρμπι, για να έρθει και πάλι ο φορμαρισμένος Κροάτης να “λύσει” τον… γόρδιο δεσμό και να λυτρώσει την ομάδα του. Σερί 4 νικών “τρέχει” πλέον η ομάδα του Κωστένογλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναιτωλικός – ΑΕΚ από το Newsit.gr

 

 


Το Αγρίνιο επισκέπτεται η ΑΕΚ, που μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έκανε δύο νίκες με το Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και αισιοδοξεί. Μάλιστα αν νικήσει θα είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, που θα ξεκινήσει με δύο «διπλά» εκτός έδρας. Το 2007 ήταν η τελευταία και μάλιστα έκανε τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα εκτός έδρας.

Η τελευταία φορά που πήγε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-1. Από τότε η ΑΕΚ έχει κάνει άλλη ήττα σε έδρα ομάδας της περιφέρειας για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Σε εννέα αγώνες έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο, φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία που την υποδέχτηκε. Μόνο το 2018, τη χρονιά που πήρε τον τίτλο νίκησε η ΑΕΚ. Δεν έχουν ισοπαλία στο Αγρίνιο σε εννέα παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Ενώ ανεξάρτητα έδρας υπάρχει μια το 2107 σε 19 αγώνες.

Η ιστορία στα Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΚ: 4

Το ματς της σεζόν 2018-19

24.11.2018: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1
(26’ σουτ Καμαρά, 51’ κεφαλιά Καμαρά – 76’ κεφαλιά Αντρέ Σιμόες)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις