Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Άρης: “Σφαλιάρα” στο Αγρίνιο! Κίνδυνος για την εξάδα (video)

Παναιτωλικός – Άρης: “Σφαλιάρα” στο Αγρίνιο! Κίνδυνος για την εξάδα (video)
ΦΩΤΟ Intime

Σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, πέτυχε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε του Άρη με 2-0 στο Αγρίνιο, για την 21η αγωνιστική της Superleague. Σε απόσταση βολής πλέον οι διώκτες των “κίτρινων” για την εξάδα.

“Χρυσό” τρίποντο στη μάχη της σωτηρία πήρε ο Παναιτωλικός που έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Άρη με 2-0 στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική της Superleague. O Φάρλεϊ Ρόσα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών καθώς με δύο δικά του γκολ (58′, 73′) σφραγίστηκε η μεγάλη νίκη.

Το ματς δεν είχε να προσφέρει πολλά και ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, αν εξαιρεθεί μία καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Λάρσον να πλασάρει αδύναμα μέσα από την περιοχή και τον Κνετ να μπλοκάρει, δεν υπήρξαν άλλες συγκινήσεις. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με περισσότερη διάθεση και ο Άρης απείλησε πρώτος με ατομική προσπάθεια του Φετφατζίδη στο 51′, αλλά ο Κνετ ήταν και πάλι στη σωστή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 58′ ο Ρόσα άνοιξε το σκορ, με πλασέ μέσα από την περιοχή, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και από εκείνο το σημείο κι έπειτα “κόπηκαν” τα πόδια των παικτών των φιλοξενούμενων. Στο 73′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 και αφήνοντας τον Άρη χωρίς “διπλό” για 8ο σερί ματς.  Ο Παναιτωλικός πλέον έφτασε τους 13 βαθμούς, διατηρώντας την απόσταση του από τον Πανιώνιο, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 29 και την έκτη θέση, με Ξάνθη και ΟΦΗ όμως να απέχουν μόλις δύο πόντους πλέον από τους “κίτρινους”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις