Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το… ασπρόμαυρο δράμα! Λύτρωση στο τέλος

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το… ασπρόμαυρο δράμα! Λύτρωση στο τέλος

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε, πέρασε από το Αγρίνιο και έφυγε αλώβητος κερδίζοντας 1-0 τον Παναιτωλικό με πέναλτι, στη 19η αγωνιστική.

Το live Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87΄ πανηγύρισε την έβδομη διαδοχική νίκη του στη Super League και διατήρησε για έβδομο σερί αγώνα απαραβίαστη την εστία του. Τώρα, περιμένει το βραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη ευκαιρία στο 3ο λεπτό, με ατομική ενέργεια του Κάμπος, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης. Οι γηπεδούχοι -που έπαιξαν ανοιχτά- απείλησαν στο 8΄ με το δυνατό σουτ του Κλέσιο. Στο 16΄ ήταν σειρά του Μάζουρεκ που αστόχησε απο πλεονεκτική θέση, ενώ στο 42΄ ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε δυνατό συρτό σουτ του Κλέσιο. Πριν από το ημίχρονο, στο 45΄, το σουτ του Κάμπος πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεσή του, μετά την είσοδο του Μακ αντί του Λημνιού. Εφτασε κοντά στο γκολ στο 63΄, όταν ο Κυριακίδης έκανε πολύ δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Μπίσεσβαρ. Τρία λεπτά μετά, ο Κυριακίδης δεν συγκράτησε την μπάλα στην κεφαλιά του Μάτος, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του Πρίγιοβιτς που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Ο… γόρδιος δεσμός για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου… λύθηκε από την άσπρη βούλα. Σωστά καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χαντάκια στον Βαρέλα. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 87΄ και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκες (89΄ Βακράκος), Τσοκάνης, Μαρινάκης, Πάουλο, Κλέσιο (69΄ Βασιλούδης), Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας (81΄ Χαντάκιας), Μοράρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί (21΄ Μπίσεσβαρ), Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Κρέσπο, Λημνιός (57΄ Μακ), Κάνιας (78΄ Σάκχοφ), Βιεϊρίνια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις