Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι της Κ19

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι της Κ19

Το ντέρμπι της Κ19 δεν ανέδειξε νικητή, μιας κι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Κ19 μεταξύ του Παναθηναίκού και της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Η Ένωση ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπούση, με τους “πράσινους” να απαντούν άμεσα και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια στο 7′ με γκολ του Αθανασακόπουλου.

Στο 30′ ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Ζαγαρίτη βρήκε στο δοκάρι του Γκίνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη κι είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο ήταν σε σουτ του Τσέλιου στο 77′ και το δεύτερο σε φάουλ του Μπούση στο 88′.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι, η Ένωση έφτασε στους 19 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε τρίτος με 17 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62′ Μανιδάκης), Καραγιάννης (56′ Σαντικάι), Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (58′ Παπαδόπουλος), Ζαγαρίτης, Σερπέζης

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Ταμπας, Μπότος (70′ Αρβανίτης), Τσέλιος, Μαχαίρας (84′ Μάρκου), Χριστόπουλος (76′ Μαλλισόβας), Πατρινός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις