Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νο goal, no… party στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νο goal, no… party στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
– Κακό ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα
– Πιο “απειλητικό” το Τριφύλλι, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Μακέντα, Μπουζούκη και Χατζηθεοδωρίδη
– Μπορούσε να “κλέψει” το ματς η Ένωση, αλλά ο Διούδης νίκησε τον Λιβάγια στη φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο “απειλητικός” στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε τις ευκαιρίες για να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι, αλλά οι κακές τελικές των “πιτσιρικάδων” του Δώνη, κράτησαν το ματς στο 0-0.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έκανε ένα κακό παιχνίδι και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα, να πάρει τα “ηνία” του ματς και να απειλήσει τον Διούδη, αν και με το Λιβάγια στο 61′ θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά απέκρουσε το τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από το newsit.gr

 

Με μοναδικό αμφίβολο τον Κολοβέτσιο, ο οποίος βρέθηκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή μετά τον τραυματισμό του, ετοίμασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πλην του μόνιμα απόντα Άλτμαν.

Σημαντική απουσία για την ΑΕΚ, αυτή του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να δώσει το “παρών” στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ λόγω τραυματισμού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει και σε αυτό το ματς, τον σοβαρά τραυματισμένο Λόπες.

Πάνω από 30.000 οπαδοί αναμένονται στο ΟΑΚΑ, όπου οι “πράσινοι” έχουν μόνο νίκες στα φετινά τους παιχνίδια, όμως αυτή τη φορά αγωνίζονται κόντρα στην ομάδα με την οποία έχουν κοινή έδρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις