Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός “πέταξε” ακόμα δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εντός έδρας ούτε το εμπόδιο της ΑΕΛ, μένοντας στο 1-1 με τους ψυχωμένους “βυσσινί” που αγωνίστηκαν από το πρώτο λεπτό με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, πράγμα που φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Θεσσαλούς στο ΟΑΚΑ, πετώντας ακόμα δύο βαθμούς στην έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρέθηκε από το πρώτο λεπτό μπροστά στο σκορ κι ότι η αντίπαλος του έπαιξε σχεδόν εξαρχής με παίκτη λιγότερο.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε κι ο διαιτητής Παπαδόπουλος, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε του αγώνα δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Μακέντα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ζίζιτς (σ.σ. του κράτησε τη φανέλα).

Το LIVE του Παναθηναϊκός – ΑΕΛ από το newsit.gr

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63΄ Μουνιέ), Μπουζούκης (46΄ Άλτμαν), Εμμανουηλίδης (75΄ Χατζηθεοδωριδης), Μακέντα.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (7΄ Γκόλιας), Ντέλετιτς (77΄ Μόρας), Σικάβκα (59΄ Ακόστα), Νούνιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις