Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το “αγκάθι” μεταξύ Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Το “αγκάθι” μεταξύ Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου
ΑΠΕ

Την ώρα που όλοι στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως θα υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο, βγήκε στην… επιφάνεια η βασική διαφορά των δυο πλευρών.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος δεν τα βρήκαν το πρωί της Κυριακής για την μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ένα 24ωρο μετά το ραντεβού τους μαθεύτηκε και ο κύριος λόγος για τη… διαφωνία τους.

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το deal μεταξύ των δυο ανδρών δεν ολοκληρώθηκε αφού δεν υπήρξε συμφωνία για το πότε θα αλλάξει.. χέρια η ΠΑΕ.

17 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις για τη σεζόν

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να επιθυμεί να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατόν από τον Παναθηναϊκό κι έτσι να φύγουν από την… πλάτη του οι οικονομικές απαιτήσεις που έχει το “τριφύλλι’ για τη σεζόν, οι οποίες ανέρχονται στα 17. εκατ. ευρώ.

Απ’ την μεριά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει ο Παναθηναϊκός να περάσει στο PAO Foundation το καλοκαίρι και από τότε να ασκεί διοίκηση, χωρίς τις “αμαρτίες” της προηγούμενης.

Μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να τονιστεί ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης από την UEFA σε περίπτωση που δεν πληρώσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις