Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αίτημα για επιθετικό του… εκατομμυρίου σε Πιεμπονγκσαντ!

Παναθηναϊκός: Αίτημα για επιθετικό του… εκατομμυρίου σε Πιεμπονγκσαντ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αίτημα για απόκτηση επιθετικού με υψηλό κασέ φαίνεται πως κατατέθηκε στον Παϊρότζ Πιεμπονγσαντ – Εξελίξεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα Μέσα στις επόμενες ημέρες.

Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ενισχυθεί ακόμα με κάποιον κεντρικό επιθετικό.  Η μετεγγραφή παίκτη άνω των 24ων ετών δεν έχει γίνει ακόμα, ενώ το μπάτζετ είναι αρκετά “σφιχτό”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport”, Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν ζητήσει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να εγκρίνει ένα μεγάλο μπάτζετ για τη συγκεκριμένη μετεγγραφική κίνηση, ενόψει και της επικείμενης ολοκλήρωσης του deal για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τον επιθετικό που χρειάζεται το “τριφύλλι”. Το κασέ του παίκτη όμως είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο αίτημα δεν εγκριθεί μέχρι και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο αρχικό του πλάνο και θα διαθέσει ένα ποσό 400-500 χιλιάδων ευρώ.

Έρχεται ο Πιεμπονγκσαντ για την ολοκλήρωση του deal

Πάντως, μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ στην Ελλάδα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία για την ΠΑΕ

Να αναφέρουμε πως την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο “τριφύλλι”, μέσω της οποίας θα τροποποιήσει το καταστατικό, προκειμένου να δοθεί δικαίωμα σε μη Ευρωπαίους πολίτες να αποκτήσουν μετοχές.

Την επόμενη ημέρα θα κλείσει η τρέχουσα ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ και αμέσως μετά το ΔΣ θα πιστοποιήσει την κάλυψή της και θα ανοίξει νομικά ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις