Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Άκυρο” ΠΑΟΚ για Κάτσε και Μυστακίδη!

Παναθηναϊκός: “Άκυρο” ΠΑΟΚ για Κάτσε και Μυστακίδη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός πήρε αρνητική απάντηση από τον ΠΑΟΚ στην πρόταση που έκανε στον Δικέφαλο του Βορρά για τους Κάτσε και Μυστακίδη. Δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση το “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον ΠΑΟΚ να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού οι Κάτσε και Μυστακίδης, με τους Θεσσαλονικείς να είναι εκείνοι που θα αναλάβουν να καλύψουν το κόστος των συμβολαίων τους. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή ααπό την “ασπρόμαυρη” πλευρά.

Η υπόθεση παραμένει, πάντως, ανοιχτή, καθώς το “τριφύλλι” δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση για τους δύο παίκτες. Ο Λουτσέσκου είναι σύμφωνος με την παραχώρηση τους, ενώ οι Κάτσε και Μυστακίδης είναι θετικοί στο να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Μένει οι δύο ομάδες να βρουν μία λύση, προκειμένου οι δύο παίκτες να συνεχίσουν να φορούν την “πράσινη” φανέλα.

Έρχεται ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα ταξιδέψει την Παρασκευή (31/5) στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν την πορεία του οικονομικού ελέγχου που γίνεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία είναι αισιόδοξη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις