Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ χαμένοι στη… μετάφραση;

Παναθηναϊκός
@Royaltypoints

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε «ναι» στην πρόταση του “Pan Asia Investement” fund αλλά υπάρχει ένα… ομιχλώδες τοπίο γύρω από τα χρέη της ΠΑΕ και το πώς θα αποπληρωθούν, με τον Παϊρό Πιεμπονγκσάντ να αφήνει σαφέστατες αιχμές προς τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων». Ενημέρωση θέλουν οι παίκτες.

Το σαββατιάτικο «σήριαλ» στον Παναθηναϊκό με την «Pan Asia και το «ναι» του Γιάννη Αλαφούζου κράτησε την αγωνία -στις τάξεις των φίλων της ομάδας- στα ύψη.

Ο κ. Αλαφούζος αποδέχθηκε την πρόταση του κονσόρτσιουμ, που έχει για επικεφαλής τον Παϊρό Πιεμπονκγσάντ, αλλά ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ανέφερε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ένα… επικοινωνιακό τρικ, τονίζοντας πως το «ναι» που ειπώθηκε δεν αφορούσε την «πραγματική» πρόταση του fund.

Από την μεριά του όμως,  μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέφερε ότι αποδέχεται πλήρως την τελευταία προσφορά του «Pan Asia».

Όλα δείχνουν πως το σημείο… τριβής των δυο πλευρών είναι τα χρέη της ΠΑΕ και ο τρόπος που θα «μοιραστεί» η αποπληρωμή τους. Πάντως, η καθυστέρηση που υπάρχει είναι σίγουρο πως δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εδώ και καιρό δεν έχει σύμμαχο του το χρόνο και δίνει «μάχη» σε όλα τα μέτωπα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σε περίπτωση που… κωλυσιεργήσει η συγκεκριμένη περίπτωση μεταβίβασης μετοχών και την ίδια στιγμή απομακρυνθεί το πρότζεκτ «Alive Athens» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν θα είναι στη Superleague.

Πλέον, είναι πολύ σημαντικό να δούμε αν θα έρθει τελικά ο Παϊρό Πιεμπονκγσάντ στην Αθήνα και το πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν για να ανακοινωθεί το… σωτήριο για το “τριφύλλι” deal.

Ενημέρωση θέλουν οι παίκτες

Την ίδια ώρα, οι συγκεκριμένες εξελίξεις δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους παίκτες της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού φέρονται να επιθυμούν ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης, σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης των μετοχών της ομάδας. Παράλληλα, πρόθεση των «πράσινων» είναι να βρεθεί λύση και στις οφειλές που έχει η τωρινή διοίκηση προς το μέρος τους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις