Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: “Καινούργιο ξεκίνημα για ισχυρό Τριφύλλι”

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: “Καινούργιο ξεκίνημα για ισχυρό Τριφύλλι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την είσοδο της Pan Asia στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρχικά ως συνιδιοκτήτης.

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου επικοινωνήθηκε η απόκτηση μετοχών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Pan Asia του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με τον ίδιος το “ισχυρό άνδρα” του Τριφυλλιού να σχολιάζει τη συμφωνία.

“Ελπίζω η συμφωνία αυτή να είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό και επιτυχημένο Παναθηναϊκό”, ανέφερε ο Αλαφούζος στην εφημερίδα Live Sport, η οποία υποστηρίζει ότι ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού θα παραμείνει στην ΠΑΕ με ένα ποσοστό της τάξης του 44%, μέχρι να βρεθεί κάποιος και για αυτό το “κομμάτι” των μετοχών.

Κι αυτό γιατί από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ, αναμένεται να καταβληθεί προς το παρόν το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για τη συνιδιοκτησία της ΠΑΕ, με τον Αβραάμ Γκράντ όμως, καθώς και τον γιο του Παϊρότζ, Πίτ Πιεμπονγκσάντ, να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις