Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Αλμυρός” ο Φλέτσερ! Ελπίζει στη βοήθεια από Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: “Αλμυρός” ο Φλέτσερ! Ελπίζει στη βοήθεια από Πιεμπονγκσάντ
@swfc

Ο Στίβεν Φλέτσερ βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Νίκου Νταμπίζα, για την επιθετική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες είναι δεδομένες.

Ο Φλέτσερ έχει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ κασέ, κάτι που κάνει την περίπτωση του… απλησίαστη για τον Παναθηναϊκό, που ακόμα δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μέχρι να διαφοροποιηθεί η κατάσταση στο ιδιοκτησιακό της ομάδας και να πάρει μια ενισχυτική… ένεση το μπάτζετ, το «τριφύλλι» δεν μπορεί να διαθέσει παραπάνω από 300.000 ευρώ.

Πάντως, στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν αποκλείουν την περίπτωση του παίκτη για τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, έχουμε το γεγονός πως ο Φλέτσερ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πως βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» όμως, ο πιο σημαντικός παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους» είναι ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτη της Σέφιλντ, Ντεζφόν Ταντσίρι, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον γιο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ. Η συγκεκριμένη… βοήθεια ίσως και να αποδειχθεί καταλυτική. Ακόμα όμως και να /ενεργοποιηθεί” αυτή η επαφή του Πιεμπονγκσαντ, αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη με την περίπτωση του Φλέτσερ. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν την πορεία αυτής της προσπάθειας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις