Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αμετακίνητος ο Ταυλαρίδης! Προς… συμβιβασμό με Τελάντερ

Ταυλαρίδης

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικάσει το μεσημέρι της Τρίτης τις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ευχάριστα νέα μόνο από τη πλευρά του Δανού αμυντικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε επικοινωνία με το δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ένας συμβιβασμός για τα οφειλόμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον παίκτη κι έτσι να αποσύρει την προσφυγή του.

Το “τριφύλλι” πρότεινε να εξοφληθεί ο παίκτης σε δόσεις, με την πλευρά του Ταυλαρίδη να αρνείται τις προτάσεις που της έγιναν και να ζητά να πάρει όλο το ποσό (περίπου 97.000 ευρώ)

Σε περίπτωση που ο Ταυλαρίδης επιμείνει στην προσφυγή του και δεν εξοφληθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών και θα έχει περιθώριο πέντε ημερών προκειμένου να… πληρώσει και να του επιστραφούν.

Καλύτερα φαίνεται πως πήγαν οι επαφές με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος εμφανίζεται διαλλακτικός στο θέμα της αποπληρωμής του ποσού που του χρωστάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (140.000 ευρώ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις