Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει ο Νταμπίζας – Ενημερώνει ο Κωνσταντίνου

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει και επίσημα τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα ενημερώσει τους παίκτες για θέματα πληρωμών. Ανανέωσε ο Μπουζούκης.

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει την Πέμπτη στην Ελλάδα και τότε αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο παλαίμαχος αμυντικός θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και θα αρχίσει τη δουλειά του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν, περιμένοντας παράλληλα θετικές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Άξιο αναφοράς πως ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μποτυζούκη. Ο 20χρονος μέσος βρίσκεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού από την σεζόν 2012-2013 και θα ανανέωσε με τους “πράσινους” για δυο ακόμα χρόνια.

Την Τρίτη (14/05) πάντως, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα πάει στο Κορωπί, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” ένα πλάνο αποπληρωμής, ενώ θα τους ενημερώσει και για την πληρωμή του 35% της δόσης του Δεκεμβρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις